Om oss

Tre Röda AB är Novaerus generalagent i Sverige. Tre Röda har funnits sedan 2002 och har en lång historia av arbete gentemot svenska renrum/cleanrooms; verksamhetsmiljöer med särskilt höga krav på hygien.

Vi har en gedigen erfarenhet av och ett stort intresse för att skapa och underhålla bakterie- och virusskyddade miljöer. Vi är därför mycket stolta över att ha utökat vårt produktutbud till att även omfatta luftdesinfektion. Att Novaerus produkter har en stark hållbarhetsprofil är viktigt för oss då säkerhet, människa och miljö alltid stått i fokus i Tre Rödas affärsmodell.

Novaerus är ett irländskt företag som startade 2006 och är en del av WellAir – ett globalt företag som verkar inom luftdesinficering. Novaerus har en uttalad målbild att skapa produktiva, hälsosamma och energieffektiva inomhusutrymmen.

Novaerus patenterade plasmateknik är av medicinsk kvalitet och uppfanns 2006. Kliniska tester inleddes i Europa 2008 och uppgraderingar har sedan dess varit ett kontinuerligt arbete. Idag hjälper Novaerus produkter hundratals sjukhus, företag, äldreboenden, utryckningsfordon och skolor runt om i världen att infektionskontrollera och partikelreducera sina verksamheter.